Izvor:
06.09.2018 u 18:07
0

HARADINAJ KRITIKOVAO AMBASADORE: „Kako vas nije sramota“!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kritikovao je diplomatske predstavnike tzv. Kosova, koji su na današnjoj konferenciji u Prištini tvrdili da ne dobijaju nikakve instrukcije Prištine i poručio im da su nesposobni i da bi trebalo da se zainteresuju za, kako je rekao, "svoju državu".

– Današnji mediji su vam omogućili da pratite sastanke vlade. Zar vas nije stid da tvrdite da vam ne šaljemo instrukcije? Zainteresujte se za svoju zemlju, pratite situaciju – poručio je Haradinaj na sastanku sa kosovskim diplomatama.

Poručio je da dijalog nema alternativu i da Beograd i Priština treba da postignu sporazum.

– Dijalog nema alternativu. Mi smo iskusili rat i izašli iz njega. Trebalo bi da postignemo dogovor sa Srbijom, Kosovo sa svojim stanovništvom, Ustavom, teritorijom, granicama – rekao je Haradinaj, a prenosi UNMIK u svom pres klipingu.

Izvor: Tnjug
Foto: Twiter/Gazeta Sheshi‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter