Izvor:
07.09.2018 u 16:42
0

NIKO NE ZNA DETALJE SUSRETA: Haradinaj na hitnom sastanku sa direktorom Kosovske policije!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj sastao se hitno danas sa direktorom kosovske policije Rašitom Ćalajem a, kako je preneo, portal Ljajmi do ovog sastanka je došlo najverovatnije zbog najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, sutra i u nedelju.

Ćalaj je potvrdio za ovaj medij da ga je Haradinaj pozvao na hitan sastanak, ali nije želeo da iznosi više detalja.

Ljajmi ovaj sastanak dovodi u vezu sa tim što je ranije danas u Briselu šef, vladine kancelarije za KiM, Marko Đurić, obelodanio pismo koje potvrđuje da su prištinske vlasti zabranile posetu predsedniku Vučiću brani Gazivode, iako su predstavnici kosovskih vlasti prethodno tvrdili suprotno.

Đurić je kasnije za Tanjug rekao da su prištinske vlasti Vučiću zabranile da poseti i dve lokacije u Zubinom Potoku, ali su to, kako je rekao, učinile usmeno odbijajući da takvu odluku dostave i napismeno.

Za sada nije poznato da li će predsednik Vučić sutra i u nedelju boraviti na KiM ili će odlučiti da ne ide.

Predsednik je, naime, ranije danas odlučio da u Briselu ne razgovara sa kososkim predsednikom Tačijem. Očekuje se da će Vučić odluku o odlasku na KiM saopštiti večeras tokom javnog obraćanja.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter