Izvor:
12.09.2018 u 07:38
0

Haradinaj demantovao da je otputovao u Tiranu!

Nakon što su prištinski mediji preneli da su kosovski predsednik Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj na poziv albanskog premijera Edija Rame kasno sinoć krenuli u Tiranu, oglasio se Haradinaj koji je to demantovao.

On je na Fejsbuku napisao da se nalazi u Prištini sa svojom porodicom, prenosi Zeri. "Vesti koje su neki mediji preneli da sam hitno otputovao za Tiranu nisu tačne", napisao je Haradinaj i dodao da je nakon napornog dana i paljenja sveća u znak sećanja na žrtve napada u SAD od 11. septembra sada kod kuće i da ga čekaju uobičajene obaveze. Ranije je Gazeta Ekspres prenela da su Tači i Haradinaj otputovali u Tiranu na hitan poziv Rame.

Istovremeno su u najavljenoj poseti u Tirani predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji i zamenik premijera Fatmir Ljimaj, prenosi Zeri. Očekuje se da će njih dvojica danas imati sastanke sa liderima Albanije sa kojima će razgovarati o situaciji na Kosovu.

tanjug.rs
Foto: Twitter/haradinajramush

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter