Izvor:
25.09.2018 u 08:43
0

MILORAD DODIK: Opozicija sprema haos na ulicama posle izbora, to je javna tajna!

Govoreći o mogućim "dešavanjima ulice" uoči i nakon izbora u Republici Srpskoj, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je javna tajna da opozicija ima plan da pozove narod na ulicu posle izbora i da izvrši neki pritisak.

"Mi znamo šta oni rade i o čemu razmišljaju, jer među njima ima ljudi koji dođu nama i ispričaju šta planiraju. Јa ću im 8. oktobra reći ko nam je to prenosio, a reč je o ljudima bliskim njima, koji sede s njima. Oni dođu nama i kažu da planiraju da utiču na CIK BiH da proglasi izbore neuspešnim, pa ako to ne uspe onda idu na varijantu da kažu da su izbori pokradeni onako kako su krali na prošlim izborima, jer oni znaju kako se to radi. Ali imaju tu problem, jer izbore ne provodimo mi, već CIK i oni su adresa za izborne procedure, a ima i zakon koji treba svakoga da kazni za bilo kakvu malverzaciju", rekao je Dodik.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter