Izvor:
06.10.2018 u 08:46
0

ZATIŠJE DO SUTRA UVEČE: U BiH počela predizborna tišina!

U BiH jutros u 7.00 časova počela je predizborna tišina pred opšte izbore koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta sutra u 19.00 časova.

Iz Centralne izborne komisije BiH su podsetili da su tokom predizborne tišine zabranjene sve političke aktivnosti i da su svi birači dužni da na glasačkom mestu imaju jedan od identifikacionih dokumenata izdatih u BiH – ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu.

Predsednica Gradske izbore komisije Banjaluka, Nada Batinar, rekla je da su biračka mesta na području grada pripremljena i da se danas očekuje isporuka glasačkog materijala.

– Centralna izborna komisija BiH poslala je spisak akreditovanih 408 posmatrača iz nevladinih organizacija i udruženja građana za područje Banjaluke – kaže Batinar. U Banjaluci je za predstojeće opšte izbore registrovano ukupno 191.175 birača, koji će glasati na 270 biračkih mesta.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter