Izvor:
07.10.2018 u 12:23
0

DODIK POSLE GLASANJA: Očekujem veliku pobedu!

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da očekuje veliku izbornu pobedu i poručio da je srećan onaj narod koji ima priliku da na demokratskim izborima bira svoju vlast.

"To je velika privilegija srpskog naroda u Republici Srpskoj", rekao je Dodik.

On je istakao da danas svakome treba da bude obaveza da se opredeli za one za koje misli da su najbolji, ali i da očuvaju jedinstvo Srpske i da izaberu kompaktnu vlast koja će funkcionisati zajedno sa institucijama BiH isključivo u interesu i za korist Republike Srpske.

"Zbog toga mislim da je to privilegija i izboreno pravo jednog naroda – mog srpskog naroda", rekao je Dodik pošto je sa suprugom glasao u Domu kulture u Laktašima. On je izrazio zadovoljstvo što izbori protiču dobro, u demokratskoj atmosferi i bez ekscesa.

"Atmosfera je dobra, osim pojedinačnih medija koji i danas pokušavaju da se bave izborima i sugestijama, ali to spada u domen onog čime treba da se bavi zakon", istakao je Dodik, koji je i predsednik Republike Srpske i lider SNSD-a.

On je dodao da očekuje da do kraja dana sve bude u redu i da izbori prođu u najboljem redu, na ponos svih, te poželio svim ljudima u Srpskoj sve dobro, da ih prati zdravlje i sreća i da njihove porodice dobro žive.

Dodik je naglasio da očekuje "veliku pobedu koja će omogućiti da budu obavljeni važni poslovi za Srpsku".

"Kada budem izabran, a to će biti već večeras, biću predstavnik svih građana Republike Srpske i zastupaću njihove interese na najbolji mogući način", naglasio je Dodik. On je istakao da želi da posle izbora okupi sve ljude koji su dovoljno stručni i imaju kompetencije da rade na važnim poslovima, bez obzira na političku opciju.

"Izbor nove vlasti koju ćemo mi predvoditi će uključiti one koji imaju dovoljno kompetencija za različite oblasti i sektore", izjavio je Dodik.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter