Izvor:
03.09.2016 u 18:35
0

MILANOVIĆ NE PRESTAJE SA PROZIVKAMA: „Koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za pljeskavicu“

Predsednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da se vlast u Beogradu "ponaša kao da je osnovala Europsku uniju". On je u Vukovaru, na predizbornom skupu svojih pristalica, komentarisao hapšenje hrvatskog špijuna u Beogradu, rekavši da ga ne bi začudilo da se radi o konstrukciji, posebno u svetlu činjenice što se srpske vlasti ponašaju kao osnivači EU.

Ne vidim koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za pljeskavicu – ironično je primetio Milanović.

On je ponovio izjavu o "šaci jada", a aktelnu srpsku politiku ocenio je kao kontinuirano agresivnu i nazadnu, te kao politiku koja je nanela štetu srpskom narodu i donela mu istorijski "svu bedu ovoga sveta", prenela je hrvatska agencija HINA. Istovremeno, naveo je da ga je bivši srpski predsednik Boris Tadić u Srbiji uzeo u zaštitu i nazvao ga "oficirom srpskih interesa i džentlemenom u ponašanju i dogovoru". Milanović smatra da njegove izjave neće naštetiti opređeljenju srpskih birača na predstojećim parlamentarnim izborima, koji su, kaže, i do sada u 95 posto slučajeva glasali za SDP. Ljude u regionu, "kako one kod nas koji ništa ne razumeju, tako i Bošnjake u BiH koji moraju videti ko im je prijatelj, a ko ne", pozvao je da "gledaju šta vlast u Beogradu radi"

Tanjug
Foto: Twitter/Georgi Gotev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter