Izvor:
07.09.2016 u 13:54
0

LOŠE VESTI IZ MAKEDONIJE: U padu privatnog aviona NEMA PREŽIVELIH!

Nema preživelih u padu privatnog aviona koji se danas srušio jugoistočno od Skoplja, potvrdila je makedonska policija. Italijanski mediji javljaju da su u letelici bila četiri državljanina Italije, i dve osobe sa Kosova.

Ostaci privatnog aviona sa šest putnika koji je danas nestao sa radara skopskog aerodroma, pronađeni su iznad sela Kožle i Vetersko, u dolini Vardara, preneli su makedonski mediji.

Kako se navodi, radi se o privatnom italijanskom avionu registrovanom u Nemačkoj, koji je leteo iz Treviza u Italiji, preko Skoplja, za Prištinu. Avion tipa "pajper seneka" PA 34-200 verovatno se pripremao za sletanje na skopski aerodrom, po kišnom vremenu, prenela je agencija MIA.

Novinarske ekipe uspele su da stignu do teško pristupačnog terena iznad sela Kožle, koje je oko 10 km od aerodroma, ali im policija nije dozvolila da priđu bliže, pa su iz daljine snimili neke delove olupine.

Prve informacije o padu letelice stigle su od žitelja sela Vetersko, koji su najpre čuli jak zvuk, zatim udar, pa eksploziju. Nakon toga, ekipe makedonske policije, kao i spasilacke službe iz Velesa i Skoplja, krenule su odmah na teren, gde su zatekle letelicu u plamenu.

Tanjug
Foto-ilustracija: Twitter/ivancp25

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter