Izvor:
31.10.2018 u 11:06
0

Zločinac Nasim Haradinaj priznao: „ŽAO MI JE ŠTO NISAM UBIO VIŠE SRBA“!

Predstavnik veterana takozvane OVK-a Nasim Haradinaj rekao je da se ne plaši Specijalnog suda i da javno priznaje da je ubijao srpske vojnike.

U emisiji „Frontal“ Haradinaj, inače brat od strica premijera tzv. Kosova Ramuša Haradinaja, izrazio je revolt zbog stvaranja suda koji jednostrano tretira ratne zločine.

On je rekao da se ne plaši jedne takve institucije, koja je „nepravedno formirana, uspostavljena da sudi Albancima, a ne Srbima“, za dela izvršena tokom poslednjeg rata na Kosovu, prenosi „Kossev“.

Predstavnik veterana rekao je da su on i drugi pripadnici tzv. OVK-a ubijali srpske vojnike.

– Ubijao sam srpske vojnike svaki put kada sam imao šansu. Kažem svojoj porodici da mi je žao što nisam ubijao onoliko koliko mi je bio ćef. Žao mi je što su mi ubili drugove, ali mi je drago što sam ubijao Srbe – rekao je Haradinaj.

sputnjik
Foto: T7/You Tube printscreen, kosovo.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter