Izvor:
07.12.2018 u 11:53
0

ŽELI OBUKU I OBRAZOVANJE: Veselji u SAD lobira za podršku transformaciji KBS!

Predsednik kosovske skupštine, Kadri Veselji posetio je, u okviru boravka u SAD, Nacionalnu gardu Ajove, gde je, kako kaže, razgovarao o njihovoj podršci budućim "kosovskim oružanim snagama".

Veselji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Nacionalna garda Ajove sarađivala sa Kosovskim bezbednosnim snagama od njihovog osnivanja i podržavala ih u, kako je naveo, različitim oblicima i ispunjavanju kapaciteta.

– Zahvaljujući ovoj podršci, KBS je dostigao najviše profesionalne standarde i naravno, za nekoliko dana oni će biti transformisani u vojsku Kosova. Sa liderima Nacionalne garde Ajove razgovarali smo o daljoj podršci koju našoj vojsci mogu dati u obuci i obrazovanju, ali i u drugim pitanjima koja se direktno odnose na njen mandat. Kosovo je ponosno na svoje sveto prijateljstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama – napisao je Veselji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter