Izvor:
12.12.2018 u 11:40
0

ADVOKATI SPREČENI DA GA POSETE: Medojević vraćen u zatvor!

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević vraćen je u zatvor u Spužu, a njegovi advokati prethodno nisu uspeli da ga posete u kliničkom centru gde je bio od 10. decembra zbog iscrpljenosti.

I pored dozvole koju je potpisao predsedinik Višeg suda u Podgorici Boris Savić, advokati danas nisu uspeli da u Kliničkom centru Crne Gore posete svog branjenika, predsednika Pokreta za promene Nebojšu Medojevića.

Advokat Miroje Jovanović je kazao da su čekali pola sata da posete svog klijenta ali da na kraju ipak nisu uspeli.

"Sišao čovek iz obezbeđenja i rekao, Uprava kaže da ne možete da ga vidite", kazao je Jovanović.

Medojević je uhapšen 30. novembra po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita. On je u zatvoru, jer je odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 eura kako mu ne bi odredio zatvor u slučaju javnosti poznatoj kao "Carine".

Izvor: Kurir
Foto: Demokratski front – DF

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter