Izvor:
07.01.2019 u 14:38
0

ALBANCI ZAVIJENI U CRNO: U saobraćajki im preminuo omiljeni sunarodnik!

Pevač Labinot Redža povređen je i jedva je preživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao zajedno sa članovima porodice.

On je ovo saopštio putem posta na svom Fejsbuk nalogu gde je pokazao kako se sve desilo. On je napisao da "slava nije ništa, jer su danas on i njegova porodica mogli da ne budu živi".

Ovako glasi njegov post na Fejsbuku:

– Slučaj koji sam imao jutros na putu za Švajcarsku pokazao mi je da bogatstvo i slava nisu ništa. O Bože, blagoslovi osobu koja je napravila ove barijere zbog kojih danas nisam izgubio sebe i porodicu. Ništa gore od osećaja kad nisam čuo glas porodice tri minuta, ali onda sam čuo glas mog malog Sina Alijua da mi je dobro, hvala, hvala – napisao je on.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter