Izvor:
25.01.2019 u 06:59
0

ORGANIZOVANA PROSTITUCIJA U SLOVENIJI: Privedeno osam osumnjičenih!

U više racija u lokalima na području Nove Gorice i Maribora slovenačka policija ispitala je 19 osoba pod utemeljenom sumnjom da su organizovali opsežni lanac prostitucije, objavili su slovenački mediji.

Nacionalna istražna kancelarija (NPI), policijsko odeljenje protiv privrednog i organizovanog kriminala, naveo je u saopštenju za javnost da se radi o državljanima Slovenije i Rumunije.

Protiv njih i jedne registrovane firme u kojoj je takođe obavljen pretres vodi se kazneni postupak zbog zloupotrebe prostitucije, iskorišćavanja, proizvodnje i prodaje droga.

Privedeno je osam osumnjičenih, od kojih šest do daljnjeg ostaje u pritvoru.

Kako navode vodeći slovenački mediji, reč je o jednom od najvećih slučajeva organizovane prostitucije u Sloveniji do sada.

Televizijska stanica POP-TV navodi da je policija duže tajno pratila osumnjičene, te da se procenjuje da su oni u dužem vremenskom periodu prostitucijom ostvarili nezakonitu zaradu od preko deset miliona evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter