Izvor:
20.09.2016 u 18:43
0

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOJE JE ŠOKIRALO BALKAN: Ovako su MONSTRUMI u kafani slavili ubistvo nesrećne devojke! (VIDEO)

Kantonalni sud u Zenici potvrdio je optužnicu protiv Avdije Selimovića i Muriza Brkića, osumnjičenih za ubistvo Arnele Đogić.

U optužnici se navode detalji svirepog ubistva koje je šokiralo javnost u BiH i regionu:

"Nakon što su se dogovorili da zajedno usmrte Arnelu, koja se prethodno duži period zabavljala sa Avdijom i nakon prekida veze započela vezu sa drugom osobom, na šta je Avdija bio ljubomoran, Avdija odlazi u mesto Ceribašići-Sokolac po Brkić Muriza kojeg dovozi u Olovo. Oko 16 sati, ovim vozilom dovezli su se na lokalitet 'Čudanski krševi' da pregledaju i 'utvrde' mesto gde je najpogodnije da, nakon što je ubiju, sakriju Arnelino telo.

Kada su pregledali ovaj teren, odvezli se nazad u Olovo u jedan kafić gde su konzumirali alkohol, a zatim su otišli do mesta Brda gde je Muriz izašao iz vozila i ostao čekati da se Avdija u Olovu nađe sa Arnelom i poveze je dogovorenim pravacem gde ga je Muriz čekao. Kada se se Avdija, po prethodnom dogovoru preko Facebooka, oko 18:30 sati, našao sa Arnelom, ona je sela u njegovo vozilo na zadnje sedište i krenuli su u pravcu mesta gdje je Muriz čekao.

Kada su stigli, Avdija je zaustavio vozilo u koje je Muriz ušao i seo na mesto suvozača, te se odmah obratio Avdiji riječima: 'Avdija, hoćemo li sada', na što je Avdija, vozeći prema mjestu 'Čudanski krševi' odgovorio: 'Odmah'.

Nakon toga Muriz je između prednjih sedišta prešao na zadnje sedište i počeo udarati Arnelu zatvorenim pesnicama u predelu glave, našto je ona zajaukala: „Joj, Avdija“ i plačući molila: 'Nemoj, molim te'.

Kada je Avdija u momentu dolaska na mesto zvano 'Velika krivina' zaustavio vozilo, izašao je iz istog, zapalio cigaretu, pa nakon ispušene pola cigarete, iz gepeka vozila izvadio PVC uže za vezanje 'bala' sjena, otvorio vrata vozača i mobitelom osvetlio prostor u vozilu gde je vidio da Muriz sedi na Arneli koja je bila u ležećem položaju, bočno sa glavom naslonjenom na prozor leve strane vozila. Muriz je rukama stezao oko vrata, te joj zadao povrede u vidu preloma nosne kosti, preloma levog do središnjeg dela tela donje vilične kosti uz izbijanje prvog gornjeg desnog centralnog sekutića i razderinom sluznice i mišića prednjeg dela gornje strane jezika, te snažnim pritiskom koljena na prednju stranu grudnog koša slomio joj je grudnu kost sa racepom tkiva gornje strane desnog i donje strane levog režnja jetre.

PVC uže su joj vezali preko usta stežući joj jezik i donji lobanjski deo glave da ne bi mogla zapomagati, nakon čega Avdija vozilom nastavlja kretanje prema mestu „Čudanski krševi“ i dok je upravljao vozilom, jednom rukom 'rovio' po džepu Arnelinog kaputa i izvadio njen mobilni, saobraćajnu, ličnu, vozačku, kreditnu karticu i oko 190 KM.

Nakon ovog mosturuoznog zločina, njih dvojica dolaze u Carevu Ćupriju i u kafani 'San Remo' gde su uz živu muziku pili, pevali, igrali, plaćali piće gostima, naručivali pesme i tako trošili Arnelin novac sve do 23:30 sati kada su napustili kafanu", navodi se u optužnici protiv Brkića i Selimovića.

Pogledajte:

Izvor:Dnevni avaz
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter