Izvor:
29.01.2019 u 15:24
0

GRČKI POLJOPRIVREDNICI ŠTRAJKUJU: Zahtevaju smanjenje troškova za proizvodnju i povečanje prihoda!

Grčki poljoprivrednici danas su započeli protest i zahtevaju smanjenje troškova za proizvodnju i povečanje prihoda, prenosi TV21.

Poljoprivrednici iz grčkih gradova Imatija, Verija i Ser od danas su na putevima koji vode ka Solunu, međutim bez blokiranja saobraćaja.

Verovatno je da će se poljoprivrednici iz Sera, nakon što održe sastanak, uputiti ka graničnom prelazu sa Bugarskom, dok će njihove kolege iz opštine Kostur započeti proteste 4. februara.

Na poluostrvu Peloponez protesti su počeli juče na autoputu ka gradu Patra, dok je za danas takođe zakazano nekoliko skupova na ostrvu Krit.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter