Izvor:
26.02.2019 u 07:27
0

SLOVENIJA:  Medicinska sestra pod istragom zbog krivotvorenja više od 200 lekarskih recepata!

Medicinska sestra Univerzitetskog kliničkog centra u Mariboru nalazi se pod istragom zbog krivotvorenja više od 200 lekarskih recepata za medikamente koji su traženi na crnom tržištu, javila je STA.

Slovenačka agencija navodi da je medicinska sestra, zajedno sa svojim muškim saradnikom, osumnjičena da je Zavod za zdravstveno osiguranje Slovenije oštetila za između 3.000 i 5.000 evra.

Zamenik šefa mariborske kriminalističke policije Andrej Kolbl rekao je medijima da su njih dvoje privedeni nakon pretresa šest kuća, kancelarija i automobila.

Policija istražuje da li je još neko bio umešan u ovu kriminalnu šemu.

Navodi se da je medicinska sestra osumnjičena da je krivotvorila 200 recepata od 2017, koristeći potpise oko 20 lekara i izdajući recepte na svoje i ime saučesnika.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter