Izvor:
04.03.2019 u 09:51
0

TRAGEDIJA FILMSKIH RAZMERA U BiH: Pokušala sa momkom da se sakrije od majke, pa pala sa BALKONA!

Devojka T. M. (18) iz Prijedora pala je sinoć oko 19 sati s drugog sprata zgrade u centru grada prilikom pokušaja prelaska na susedni balkon.

Nesreća se dogodila u sestrinom stanu u kojem je devojka bila s momkom čiju vezu, prema nezvaničnim informacijama, nije odobravala njena majka.

U jednom trenutku, prema takođe nezvaničnim saznanjima, na vrata stana je neko pokucao, a devojka, pretpostavljajući da je to njena majka, pokušala je da pobegne na susedni balkon, što je umalo okončano tragedijom.

Policija je sinoć saslušala njenog momka S. V. iz Prijedora i on je, kako nezvanično saznajemo, još u policiji.

Više detalja o ovom nesrećnom slučaju biće poznato nakon što izjavu da i devojka.

Uviđaj su na licu mesta sinoć obavili pripadnici PU Prijedor, a 18-godišnjakinja, inače srednjoškolka, nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Prijedoru, prebačena je u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter