Izvor:
14.03.2019 u 18:41
0

PRVA ŽRTVA MORBILA: Sedmomesečna beba preminula u Sarajevu!

Sedmomesečna beba, koja je jutros preminula na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu, prva je žrtva morbila na području Kantona Sarajevo.

Prema rečima direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo Adema Zalihića, devojčica nije bila vakcinisana.

Zalihić je apelovao na sve roditelje da se odupru antivakcionom lobiju i da na vreme vakcinišu svoju decu.

On je istakao da se obično deca i ne vakcinišu do prve godine, ali da je veoma važno da se svi ostali vakcinišu kako se ovi slučajevi ne bi ponavljali.

U Kantonu Sarajevo, u periodu od 4. do 10. marta prijavljena su 32 slučaja novoobolelih od morbila, čime je ukupan broj prijavljenih slučajeva od početka godine dostigao.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter