Izvor:
27.09.2016 u 16:06
0

PANIKA U SARAJEVU: Odjeknula bomba u sred dana, napadač nepoznat

U Sarajevu je ponedeljak u poslepodnevnim satima odjeknula snažna eksplozija, kada je, za sada nepoznata osoba, bacila bombu u dvorište porodične kuće starog znanca sarajevske policije Amara Bašića, koja se nalazi u ulici Vranjače u naselju Soukbunar. Povređenih tom prilikom nije bilo, dok je na kući pričinjena materijalna šteta.

Prema rečima komšija, bombaš je oko 14 sati, najverovatnije, peške prišao putem sa zadnje strane kuće, te bacio bombu i dao se u beg. U tom trenutku u kući nije bilo nikoga, a komšije kažu da, iako se sve dogodilo „u po bela dana“, nisu videli nikoga, prenosi Faktor.ba. Policija je na mestu događaja obavila uviđaj i tragala za bombašem.

Amar Bašić je u maju prošle godine uhapšen zajedno sa Kenanom Brbovićem i Ahmedom Bajićem zbog sumnje da su pljačkali prodavnice na Ilidži i Vogošći. Pored toga, privođen je i u oktobru 2014. godine, sa svojim bratom Kenanom, te Tahirom Eljbasanom zbog sumnje da su u ulici Hamdije Kreševljakovića opljačkali Benjamina A. iz Sarajeva. Oni su ga tada presreli i oteli mu 200 maraka, te mu pritom naneli lakše telesne povrede.

Izvor: Faktor.ba
Foto: Twitter/metesohtaoglu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter