Izvor:
28.09.2016 u 19:43
0

OSMANI UHAPŠEN U HRVATSKOJ: Rasplakao se kada se pojavio pred sudijom!

Fatom Osmani (29), Albanac iz Srbije koji je nedavno uhapšen u Hrvatskoj, rasplakao se u ponedeljak u sudnici Opštinskog suda u Zadru gde se protiv njega vodi postupak zbog pljačke apartmana na Pagu.

Osmani, koga su hrvatski mediji prozvali "Fantom 008" i "pljačkaš dečijeg lica" briznuo je u plač se za vreme sudskog postupka za krađe izvedene u Novalji na Pagu, koje je počinio zajedno s prijateljem Danijelom Lastrićem, navodi hrvatski "Jutarnji list".

"Fantom" se tereti da je provalio u nekoliko apartmana na Pagu 12. jula ove godine, penjući se na ramena Lastriću, kako bi dohvatio balkon apartmana i ušao unutra. Iz apartmana su uzeli ukupno oko 350 evra.

Uhapšeni su dok su pokušali da pobegnu sa ostrva, a dok je Osmani zadržan u pritvoru, Lastrić je pušten da se brani sa slobode, ali je u međuvremenu poginuo u saobraćajnoj nesreći.

– Sve me ovo jako pogodilo. Teško mi je zbog pokojnog prijatelja, a stalno mi je u mislima majka koja mi je na samrti rekla da krenem pravim putem. Zaklinjem se u pokojnu majku da ću se popraviti – rekao je na suđenju kroz suze Osmani.

29-godišnji prestupnik iz sela Kopčulj kod Bujanovca postao je poznat srpskoj javnosti nakon što je dobio trogodišnju zatvorsku kaznu jer je 2007. godine u selu Veliki Trnovac kod Bujanovca u dvorište kuće Galipa Arifija, brata načelnika Opšine Bujanovac Nagipa Arifija, bacio ručnu bombu kašikaru.

Okružni sud u Vranju osudio je 2009. godine Osmanija na tri godine zatvora zbog terorizma i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnog materijala.

– Imam toliko krivičnih dela jer bi me, dok sam bio maloletan policija istukla pa bih priznao sve za šta bi me optužili – napomenuo je uplakani razbojnik.

Nadimak "Fantom" Osmani je dobio nakon što je u sred bela dana, pri izlasku iz suda u Crikvenici pobegao policiji, još uvek vezan lisicama i nestao u obližnjim ulicama.

Jutarnji list
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter