Izvor:
24.04.2019 u 09:54
0

BUDVA: Zakupci ponovo sprečili rušenje objekata na donjem šetalištu!

Građevinska inspekcija u pratnji izvršne službe jutros je u sedam sati došla da ukloni privremene objekte u zoni morskog dobra na donjem šetalištu u Budvi, a zakupci lokala i objekata su se okupili kako bi sprečili njihovo rušenje.

Inspekcija se zatim povukla sa terena s obzirom da nije dobila asistenciju policije.

Jedan od zakupaca izjavio je da i dalje čekaju konačan stav resornog ministarstva po tom pitanju, kao i da apeluju da im se omogući da ostanu na tim lokacijama do oktobra, kada će se povući sami.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma naložilo je ranije urbanističko- građevinskoj inspekciji rušenje šest otvorenih diskoteka i 14 lokala brze hrane i trgovačkih objekata na delu šetališta ispod pošte u Budvi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter