Izvor:
07.10.2016 u 03:04
0

VELIKA RACIJA: Policija zaplenila čak 23 tone marihuane!

Albanska policija zaplenila je 23 tone marihune, koja je bila spremna za transport, na području albanskog primorskog grada Valone, javila je makedonska agencija MIA.

Policija traga za policijskim inspektorom sektora za ekonomski kriminal u Valoni Renatom Avdulijem za kojeg se sumnja da je deo grupe od 40 osoba, koja je uzgajala marihuanu, navodi dopisnik makedonske agencije iz Tirane pozivajući se na elektronsko izdanje lista "Šekuli".

MIA ističe i da je u "dobro organizovanoj policijskoj akciji", koja je sprovedena u dva sela, zaplenjeno oružje i municija, kao i da je otkriveno i uništeno 15.000 stabala marihuane.

Policijski izvori saopštili su da su akciju inicirale albanska tajna služba ŠIŠ i tužilaštvo, kao i da je ona držana u velikoj tajnosti.

Pored policajaca iz Valone, u akciji su učestvovali i brojni policajaci iz Tirane.

Slična akcija, u kojoj je uništeno više od 10.000 stabala marihunare, sprovedena je u albanskoj oblasti Mat.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter