Izvor:
26.05.2019 u 19:27
0

MILORAD DODIK: Bosna i Hercegovina sigurno neće pristupiti NATO savezu!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Savet ministara možda biti formiran.

Ne mora ni biti Saveta ministara, ali sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savet ministara – ekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

Prema njegovim rečima, uslovljavanjem i opstruisanjem formiranja vlasti na nivou BiH srpskom narodu krši ustavom zagarantovano pravo na političko predstavljanje.

Mi se ne borimo mnogo za BiH, nećemo se boriti mnogo ni za Sarajevo, ali je činjenica da nam ne daju naše pravo, zagarantovano Ustavom – kazao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter