Izvor:
02.06.2019 u 19:56
0

PACOLI: UEFA principijelnija prema Kosovu od EU!

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli napravio je poređenje između Evropske unije i UEFA u vezi sa njihovim odnosom prema Kosovu, navodeći da je u tom pogledu UEFA "principijelnija" nego EU.

U Fudbalskom savezu Srbije su najavili da će se sutra oglasiti ovim povodom.

Drago mi je da vidim da UEFA ima principijelniju i jasniju politiku o Kosovu nego Evropska služba za spoljne poslove i Generalni diirektorat EU za susedsku politiku i proširenje. Sve zemlje UEFA su u obavezi da prihvate da igraju sa Kosovom – napisao je Pacoli na Tviteru.

On je uz tvit postavio video snimak izjave predsednika UEFA Aleksandra Čeferina da sve članice ove organizacije imaju obavezu da ugoste kosovsku reprezentaciju ili da igraju sa njom u Prištini.

U objavi je “tagovao” (označio) portparolku visoke predstavnice EU Maju Kocijančič i šeficu delegacije EU u Prištini Nataliju Apostolovu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter