Izvor:
04.06.2019 u 18:43
0

KITAROVIĆ: Hrvatska je bezbedna zemlja, ali ima razloga za oprez!

Hrvatska nema razloga za brigu, ali uvek ima razloga za oprez, izjavila je danas hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović povodom izveštaja Sigurnosno-obaveštajne agencije (SOA) i dodala da je Hrvatska sigurna zemlja.

U izveštaju o radu u prošloj godini SOA je objavila kako je bezbednosna situacija u Hrvatskoj stabilna i da trenutno ne postoje naznake niti vidljivi potencijali njene značajnije destabilizacije.

– Verujem institucijama i agencijama koje se bave zaštitom hrvatske teritorije. Država nema razloga za brigu, ali ima razloga za oprez, uvek – izjavila je Grabar Kitarović.

Prema njenim rerčima, Hrvatska treba da sarađuje sa susednim zemljama kada je reč o razmeni podataka o potencijalnim pretnjama, o kretanjima ljudi posebno kada je reč o povratnicima iz takozvane Islamske države, iz sirijskog i iračkog rata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter