Izvor:
12.10.2016 u 00:57
0

BRUTALNO UBISTVO U CENTRU GRADA: U Skadarskoj ulici izrešetao bivšu ženu USRED DANA!

Ubistvo Biljane Kršikape (46) u centru Nikšića ozlojedilo građane. Bivši muž u nesrećnu ženu ispalio nekoliko hitaca.

Dugogodišnje svađe i tuče između bivših supružnika Predraga i Biljane Kršikape iz Nikšića imale su krvav epilog u ponedeljak oko 17.10, kada je Predrag hicima iz pištolja usmrtio Biljanu u Skadarskoj ulici u centru grada. Na krvavom pločniku trotoara, pored zgrade zdanja Doma revolucije ostalo je nepomično telo žene, majke petoro dece. Priča se da je Predrag presreo Biljanu na trotoaru i posle kraće prepirke izvadio pištolj, kalibra 7,62, povukao oroz ispalivši nekoliko metaka u nesrećnu ženu.

Biljana je podlegla povredama odmah po dolasku Hitne pomoći, da bi se Predrag posle zločina mirno uputio ka stanici policije, gde se predao. Saznajemo da je ubica dugogodišnji psihijatrijski slučaj, da je lečen na Psihijatrijskom odeljenju u Nikšiću i u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru.

Bivši supružnici su sa decom živeli u naselju Rudarska kolonija, u Bulevaru 13. jul, gde su se pred očima mališana dešavale dramatične scene kada bi im otac tukao majku. Zbog toga je Biljana rešila da sa decom napusti koloniju i pronađe stan u gradu. Međutim, mali je bio broj onih koji su znali gde je stanovala, jer se plašila da će joj se Predrag pojaviti na vratima i nastaviti s maltretiranjem. O tome koliko se plašila za svoj i život svoje dece, govori podatak da čak i u osnovnoj školi "Luka Simonović", gde uči dvoje njene dece, nije htela službenicima da da tačnu adresu stanovanja.

– Ovo je užas. Ako već nisu mogli zajedno, zašto je nije pustio da normalno živi? Mnogo zla je pretrpela od njega, ali nikako nije mogla da ga se oslobodi. Kako će sada deca bez majke? Čovek je trebalo da se leči, a ne da se slobodno kreće po gradu i iživljava se nad njom i decom – čulo se u utorak iz usta Nikšićana koji su se okupili ispred gradske kapele gde su izjavili saučešće porodici nastradale žene.

Biljana je bila korisnica naknade za majke sa troje i više dece, ali je i pored toga radila u jednoj od gradskih piljara kako bi školovala decu, obezbedila im obuću i odeću, hranu i drva za ogrev, jer je zima već na pragu.

Kriza u familiji kulminirala je prošle zime kada je Biljana zatražila pomoć od nadležnih institucija ne bi li kod njih našla rešenje svog problema. Prenosila im je tužnu priču o torturama kroz koje je prolazila, ali i da je Predrag više puta lečen, jer je psihijatrijski slučaj. Nažalost, država je zatajila, ali ne i pištolj.

Ubistvo Biljane Kršikape je drugo koje se za deset dana desilo u Nikšiću. Prethodno je, takođe u centru grada, ubijen Dragoljub Šmiške Mijušković, bivši bokser.

Novosti
Foto: Twitter/IBTimes UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter