Izvor:
18.10.2016 u 00:30
0

CEO BALKAN JE ŠOKIRAN: Čupa GRKLJANE i PRETI! Evo kako supruga BAKIRA IZETBEGOVIĆA teroriše SOPSTVENI NAROD (VIDEO)

Konačno je stigla i potvrda onoga što svi već mesecima znaju. Sebija Izetbegović, supruga člana Predsedništva Bosne i Hercegove i trenutno politički najmoćnijeg muslimana u Bosni i Hercegovini, a koja se nalazi na funckiji generalnog direktora Kliničkog centra Sarajevo (KCS), preti neposlušnim zaposlenima u toj zdravstvenoj ustanovi. Ono što je najvažnije – pretnje i bahati način ophođenja su dokumentovani audio snimkom koji se pojavio na Internetu.

Nemojte se igrati glavom. Još jednom čujem jednu reč da ste uputili Muameri Šehić o tome šta ona piše ili ne piše … Nemojte kolutati očima, ja vas dobro znam. Ja ću objaviti u medijima kako ste vi napisali da nikad ništa ne radite. Nemojte se igrati sa mnom. Ja vam nisam član vašeg društva propalica na koje ste vi naučili. Ovo je zadnje upozorenje i zadnji naš razgovor. Jeste li me čuli? JOŠ JEDNOM ČUJEM DA STE UZELI MOJE IME U USTA, ZAPAMTIĆETE ME ZA ŽIVOTA“, upozorila je Sebija Izetbegović za sada nepoznatog zaposlenog radnika Kliničkog centra Sarajevo.

Nakon ove pretnje, što se može čuti i na samom snimku, šefica KCS-a Sebija Izetbegović pita svog podređenog da li je dobro razumeo njene reči, te mu ponavlja da više nikad ne sme da spomene njeno ime.

NE PODNOSI JAVNE KRITIKE

Pdsećamo, Suad Rožajac, bivši predednik Sindikata zaposlenih u Kliničkom centru Sarajevo, javno je rekao da aktuelni direktor KCS-a preti zaposlenima da im iščupati grkljan. Te navode direktorka Izetbegović, inače snaja pokojnog vođe bosanskih muslimana Alije Izetbegovića, nikada nije demantovala, već je kazala da Rožajac ne istupa u ime svih radnika, te da mu je istekao mandat. Nakon ovog istupa, Suad Rožajac ekspresno je izgubio radno mesto u Kliničkom centru Sarajevo.

To nije jedini slučaj da generalna direktorika KCS-a kažnjava sve one koji joj se protive.

Naime, protiv doktora Đekanovića prošle nedelje je pokrenut disciplinski postupak zato što je on javno obelodanio da se ne slaže sa odlukom Menadžmenta KCUS-a da se novac koji se lekarima odbija za članstvo u Lekarskoj komori zadržava na računu kojim raspolaže upravo gospođa Izetbegović. Dalje, sukob Direktorijuma KCUS-a i Lekarske komore započeo je zbog toga što su čelnici Komore javno kritikovali rad generalne direktorike Sebije Izetbegović.

A dok se ona bavi uvođenjem verbalnog delikta u bosansko-hercegovačko zdravstvo, te se pretnjama i ucenama obračunava sa neistomišljenicima, lekari Kliničkog centra Sarajevo rade u katastrofalnim uslovima. U ponedjeljak ujutro, medicinsko osoblje u ovoj zdravstvenoj ustanovi zvanično je obavešteno da više nema rukavica za rad. Podsećamo, od njenog dolaska na čelo KCUS-a, pacijenti moraju sami sebi da kupuju čak i analgetike!

Zurnal.info
Foto: RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter