Izvor:
19.10.2016 u 19:01
0

MAFIJAŠKA DIKTATURA NA DELU: Lideri opozicije tvrde da im je prećeno LIKVIDACIJAMA, ukoliko budu protestovali!

Predsednik Demokratske narodne partije i član predsedništva Demokratskog fronta Milan Knežević tvrdi da su lideri Demokratskog fronta dobili "ozbiljna upozorenja" da im se na dan izbora, u slučaju poraza aktuelne vlasti, sprema fizička likvidacija.

– Imali smo informaciju da će svi lideri Demokratskog fronta biti likvidirani ukoliko se izbornog dana pojave na ulici, kako bi proslavili izborni rezultat. Nismo hteli da opterećujemo i alarmiramo javnost i tog dana obišli smo sva naša biračka mesta. Ovu informaciju nisam saopštio čak ni članovima porodice. Sve je to trebalo da se predstavi kao naš pokušaj rušenja sistema i učešća u montiranoj ''terorističkoj'' akciji, kazao je Knežević na Srpskoj televiziji, prenosi Portal Analitika.

U tom smislu, kako je rekao, upozorio ih je i ministar unutrašnjih poslova u vladi izbornog poverenja Goran Danilović da u večernjim časovima, u vreme prebrojavanja i saopštavanja izbornih rezultata, ne dolazi do okupljanja simpatizera i članova opozicionih političkih partija, sve do objave konačnih rezultata Državne izborne komisije.

Uoči izbora u Crnoj Gori, koji su održani u nedelju 16. oktobra, uhapšena je grupa od 20 srpskih državljana na čelu sa bivšim šefom srpske Žandarmerije Bratislavom Dikićem sa obrazloženjem nadležnihh da su oni nameravali da izvedu teroritičke akcije u Podgorici i uhapse premijera Mila Ðukanovića, a sve za račun jedne stranke. Nije, međutim, precizirano koje.

Šest članova te grupe je pušteno, a 14-torici je određen pritvor do mesec dana.

Demokratski front je najpre nakon izbora saopštio da neće priznati izborne rezultate, a juče je saopštio da bi podržao manjinsku vladu, bez DPS i DF-a.

Jedan od lidera Fronta Nebojša Medojević rekao je za podgoričku objedu ranije da je opozicija spremna da podrži manjinsku vladu i Rafeta Husovića, predsednika Bosnjačke stranke, za mandatara.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter