Izvor:
20.10.2016 u 17:45
0

UHAPŠEN BOMBAŠ TERORISTA: Domaći državljanin osumnnjičen da je u centru prestonice ranio dva policajca!

U zapadnom delu Mađarske uhapšen je muškarac zbog sumnje da je u centru Budimpešte prošlog meseca izvršio bombaški napad u kom su ranjena dva policajca, potvrdio je danas glavni tužilac.

Tužilac Tibor Keresteš je na konferenciji za novinare izjavio da je uhapšen državljanin Mađarske, prenela je agencija Rojters.

Vlasti su ranije saopštile da je policija bila meta napada i da nema naznaka da ga je izvršila neka strana ekstremistička organizacija.

Mađarski portal Origo je, pozivajući se na neimenovane izvore, objavio da je osumnjičenog uhapsila policijska jedinica za borbu protiv terorizma.

Tanjug
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter