Izvor:
03.09.2019 u 18:47
0

SLUČAJ REKET: Advokat otkazao punomoće KATICI JANEVOJ

Advokat Stevan Pavleski otkazao je punomoćje bivšoj šefici Specijalnog tužilaštva Katici Janevoj, koju je zastupao u slučaju "Reket".

Kako navodi makedonski medij, Pavleski je Janevoj, koja je u slučaju "Reket" osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja, otkazao punomoćje zbog sukoba interesa.

Pavleski je morao da odluči da li će zastupati Janevu ili biznismena Cvetana Pandelevskog, jednog od optuženih u aferi "Imperija", dodaje makedonski medij.

Međutim, podseća, Pavleski je obećao da će otkazati punomoćje Pandelevskom kada je počeo da zastupa Janevu.

Janevoj je sredinom avgusta, na zahtev skopskog Tužilaštva za organizovani kriminal i korupciju, određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Ona je, zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim i biznismenom Zoranom Milevskim, optužena u slučaju "Reket" za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja i za iznudu 1,5 miliona evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje od pritvora.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter