Izvor:
04.10.2019 u 10:30
0

BOLEST JE BILA JAČA: Poznata klizačica preminula u 32. godini, SLOVENIJA U CRNOM!

Možda i najveća slovenačka klizačica svih vremena, Lucia Mlinarič, preminula je u 32. godini posle duge i teške bolesti.

Da boluje od opake bolesti saznala je preko telefona dok je bila na Svetskom prvenstvu u Kolumbiji u avgustu 2013. godine.

Uprkos potresnoj vesti ona je odlučila da nastupi na takmičenju na kojem je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju pred 7.000 gledalaca koji su je pozdravili gromoglasnim ovacijama

Godinu dana kasnije uspela je da iz borbe sa rakom dojke izađe kao pobednik, pa se vratila takmičenjima gde je na EP osvojila dve zlatne medalje i svoju već bogatu kolekciju zaokružila na broj 27.

Kraj karijere je objavila 2015. godine kada ju je na spektakularnoj večeri u Renčama ugostio slovenački predsednik Borut Pahor.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter