Izvor:
08.10.2019 u 10:08
0

ISTRAGA U TOKU: Šest osoba uhapšeno jer su vršili malverzacije u vezi s izdavanjem dozvola!

Šest osoba, od kojih je jedan referent za izdavanje vozačkih dozvola MUP Kantona Sarajevo, osumnjičeno je da su vršili malverzacije u vezi s izdavanjem dozvola.

Troje osumnjičenih će biti predato u nadležnost kantonalnog Tužilaštva.

Portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić izjavila je da se juče uhapšeni službenici MUP-a Kantona Sarajevo sumnjiče da su izdavali vozačke dozvole bez položenog vozačkog ispita.

Mediji su objavili da je u poslednjih nekoliko meseci izdato najmanje deset nelegalnih vozačkih dozvola.

Prema pisanjima, u narednim danima se može očekivati da broj ilegalnih vozačkih dozvola bude i veći, s obzirom na to da je istraga u ranoj fazi.

Iz MUP-a KS juče je saopšteno da je ova akcija "deo sveukupnih nastojanja policije da kroz intenzivirane akcije radi na sprečavanju i sankcionisanju nezakonitog ponašanja u vlastitim redovima i tako jačaju integritet u radu, ali i vrate poverenje građana u rad policije".

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter