Izvor:
11.11.2019 u 15:38
0

NAMEŠTALI MEČEVE U PREMIJER LIGI: Uhapšeno 12 osoba zbog LAŽIRANJA UTAKMICA! (FOTO)

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu bIh (SIPA) danas su pretresli pet lokacija i uhapsili 12 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotrebe službenog položaja i primanja mita.

Po nalogu Suda i Tužilaštva BiH akcija je sprovedena u oblasti Samca, Orašja i Novog Travnika, a osumnjičeni se terete za nameštanje fudbalskih utakmica Premijer lige BiH i Prve lige FBiH.

Prilikom pretresa otkriveni su i privremeno oduzeti mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, privedeni će biti predati Tužilaštvu Bosne i Hercegovine na dalje postupanje, saopštilo je Tužilaštvo BiH.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva/ printscreen/ sipa.gov.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter