Izvor:
19.11.2019 u 14:25
0

Tegeltija mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara BiH?

Nakon više od godinu dana od izbora BiH je na korak do rešenja političke krize, pošto se Predsedništvo BiH na današnjoj posebnoj sednici saglasilo da Zoran Tegeltija, iz SNSD, bude mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara BiH.

Sarajevski portal objavio je da je dogovoreno da BiH u sedište NATO pošalje program reformi, a to će uraditi Stalna misija.

Informaciju o izboru Tegeltije je potvrdio portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Predsedništvo BiH upravo imenovalo Zorana Tegeltiju iz SNSD-a za kandidata za predsedavajućeg Saveta ministara BiH", napisao je Kovačević na svom tviter nalogu Kovačević.

Tegeltija je nakon imenovanja izjavio da je za odluku saznao iz medija.

"Ništa još ne znam, čitam na portalima kao i vi. Ako se ova vest potvrdi, sutra ćemo razgovarati o programu i svemu ostalom", rekao je Tegeltija.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter