Izvor:
26.11.2019 u 15:40
0

SRBI PREŽIVELI PAKAO U TIRANI Bilo je stravično, iz hotela smo pronašli spas u parku

Niko od predstavnika kompanija izlagača koji borave na Sajmu privrede u Tirani nije povređen u zemljotresu koji je pogodio tu zemlju.

Svi oni su dobro, izjavio je Aleksandar Radovanović koji ispred Privredne komore Srbije boravi na sajmu u glavnom gradu Albanije. Radovanović je za Tanjug rekao da je u delegaciji stotinak privrednika, a da su noć proveli u obližnjem parku pored hotela u centru Tirane.

– Smešteni smo u hotelu koji ima 23 sprata. Zemljotres je bio stavičan. Nismo znali kako će hotel "da se ponaša" – svedoči Radovanović.

Čim su počeli potresi, svi gosti hotela izašli su u obližnji park i tu su dočekali jutro, navodi on.

U Tirani je, kaže, nastala velika saobraćajna gužva neposredno posle zemljotresa, a ulice albanske prestonice podsećale su na gužve u Beogradu u popodnevnom špicu.

– Znamo da je aerodrom zatvoren. Nismo još dobili nikakvu informaciju kada će da profunkcioniše. Najvažnije je da smo svi dobro i da nema povređenih – objašnjava Radovanović upitan kad se delegacija vraća u Srbiju.

Jedan deo delegacije srpskih privrednika koji borave na sajmu privrede u Tirani smešten je u drugim hotelima u tom gradu, ali su svi dobro i u stalnoj medjusobnoj komunikaciji, rekao je Radovanović.

Dodaje da su u stalnoj komunikaciji sa srpskim ambasadorom u Albaniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter