Izvor:
28.11.2019 u 14:09
0

APEL EDIJA RAME ZA DONATORE Ne šaljite više hranu i odeću, vreme je za novac

Albanski premijer Edi Rama apelovao je danas na svoje sunarodnike u zemji i inostranstvu da ugroženima u zemljotresu više ne šalju hranu i odeću, već da doprinesu finansijski.

Rama je na svom fejsbuk profilu napisao da je pomoć u hrni i odeći, za sada, privedena kraju, da su skladišta puna i istakao da je sada vreme za donacije u novcu, a preko otvorenih internet platformi.

– Luka Drač više nema kapacitete za skladištenje, potrebe su zadovoljene i prevaziđene u hrani i odeći, zahvaljujući mnogim ljudima, preduzećima, organizacijama, institucijama iz unutrašnjosti Albanije i spolja – naveo je Rama uz reči zahvalnosti svima na tim donacijama, kao i na razumevanju.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter