Izvor:
24.11.2016 u 22:49
0

USTAŠKI TEROR: Srbin iz Hrvatske će krivično i prekršajno odgovarati zbog SRPSKE KAPE s kojom se slikao na fejsbuku!

Krivično i prekršajno odgovaraće 30-godišnjak iz Rebića kod Udbine, koji je na svom Facebook profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznaka dinarske četničke divizije, ali i zbog oružja i eksploziva koje je pronađeno u kući koju koristi.

Ličko-senjska policija u srijedu je saopštila kako je osumnjičeni od 2010. do 22. novembra ove godine na Facebooku objavljivao svoje fotografije s četničkom kapom. Stoga je prekršajno prijavljen zbog javnog nošenja ili isticanje simbola koji remete javni red i mir, te štampanje i snimanja stvari kojima se na nametljiv ili drzak način remeti mir građana.

U policiji napominju kako Facebook profil tog 30-godišnjaka nije “zaključan”, pa su sporne fotografije bile dostupne većem broju građana.

On će krivično odgovarati i za nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih stvari, s obzirom da je policija u istrazi pretražila prostorije u kojima živi, te pronašla tromblonsku minu, poluautomatsku pušku, vojni karabin i 83 komada razne municije, koje je neovlašteno posedovao.

Saff.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter