Izvor:
25.11.2016 u 02:08
0

KAKAV UŽAS: Otac silovao maloletnu ćerku, privedena i majka devojčice!

Muškarac iz Splita star 51 godinu uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju 17-godišnju ćerku, prenosi zagrebački portal „Indeks“.

Kako navode, on je priveden kako ne bi ponovio delo i uticao na svedoke, a privedena je i njegova supruga i majka silovane devojke, ali je odbijen zahtev tužilaštva da i ona ostane u zatvoru. Iz tužilaštva su najavili žalbu na takvu odluku.

U saopštenju se navodi da je okriviljeni tokom avgusta u stanu počinio teško krivično delo protiv polne slobode i rodoskrvnuće na štetu 17-godišnje članice porodice.

Osim toga, ističe se da je devojčica nije prijavila krivično delo sve do hapšenja osumnjičenog.

„Indeks“ piše da je tinejdžerka završila u bolnici zbog psihosomatskih problema i da joj je stanje bilo tako loše da je hospitalizovana. Tokom lečenja je otkrila šta joj se dogodilo, nakon čega su reagovali policija i tužilaštvo privođenjem njenih roditelja.

B92
Foto: Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter