Izvor:
16.12.2016 u 00:51
0

Deda Mraz je stigao ranije: Nepoznati čovek platio struju za SEDAM SIROMAŠNIH PORODICA!

Divno je pročitati pozitivne priče, a ova iz Prozor-Rame, opštine u Bosni i Hercegovini, se posebno izdvojila u moru crnih.

Jedna takva dolazi iz Prozor-Rame. Naime, kako su objavili lokalni mediji u ovom gradu, našao se jedan anonimni dobročinilac, koji je danas uplatio struju za sedam bosanskih porodica.

On nije gledao ni veru, ni naciju, ni boju kože – kazali su iz Elektroprivrede HZ HB Prozor-Rama, hteo je samo da pomogne čoveku u potrebi i naravno po svaku cenu da ostane anoniman!

Slični potezi su i ranije bili zabeleženi na području ove bosanske opštine.

Anonimni dobročinilac plaćanjem računa pomaže svojim sugrađanima olakšavajući im svakodnevnicu u gradu, koji kao i svi drugi u Bosni kuburi s nezaposlenošću.

Izvor: rama-prozor.info
Foto: Facebook/deda.mraz.522066

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter