Izvor:
28.12.2016 u 16:52
0

PRETUČEN GRADONAČELNIK: Zbog zadobijenih povreda završio u bolnici!

Krešimir Bubalo, bivši gradonačelnik Osijeka iz redova HDSSB-a, pretučen je u Zagrebu, peneli su hrvatski mediji.

Portalu Index.hr je u policiji rečeno da će tek dati izjavu o ovom događaju, a iz firme "Pevec", u kojoj je Bubalo nedavno imenovan za direktora, saopštili su da je Bubalo napadnut jutros, prilikom odlaska na posao ispred zgrade u kojoj živi.

Napalo ga je, kako se navodi, više nepoznatih počinitelja.

Prilikom napada, Krešimir Bubalo je zadobio povrede zbog kojih je zbrinut u bolnici i za sada nema drugih informacija – navodi se u saopštenju.

U "Pevecu" inače traje rat između dveju struja koje žele da preuzmu kontrolu nad firmom, podseća Index i dodaje da će istraga utvrditi da li to ima veze sa pomenutim napadom.

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter