Izvor:
29.12.2016 u 02:56
0

Specijalci se propisno obrukali: Krenuli da hapse, vikali, pa upali U POGREŠNU KUĆU!

Naoružani pripadnici SIPA, u ponedeljak, rano ujutro, ponovo su hapsili zbog ratnih zločina na području Prijedora. Nije ni svanulo, kada je akcija krenula: galama, povici i upad, ali – u pogrešnu kuću.

Tragajući za Borom Milojicom, specijalci su došli pred dom Milojica u Miskoj Glavi, ali ne onih koje su tražili. Milojice kod kojih su greškom upali su se šokirali.

– Kako sam ja izašla i otvorila vrata tako su odozgo sleteli i puške uprli u mene. "Daj Boru! Daj Boru!"… "Nije ovde Boro!" Odleteli u jednu sobu, uhvatili jednog sina, u onda poleteli na drugog. Ja kažem "To nije Boro" – priča Milka Milojica.

Milki je rečeno da sa sinovima izađe iz kuće. Jedan od pripadnika SIPA se, kasnije, izvinjavao, priča starica. Zbog svega joj je pozlilo.

– Sinoć nisam mogla ni da spavam, sinoć crknut’ htela. Morala u hitnu tu da primim injekciju – priča Milka.

Uznemirio se i Milkin sin Goran. Ogorčen je zbog takvog postupanja specijalaca.

– U tom naselju postoji 10 kuća, svega. I posle silnog operativnog rada i kojekakvih podataka oni su uspeli da pogreše adresu – rekao je Goran.

Blic
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter