Izvor:
11.01.2017 u 22:13
0

Horor porodično veče: Alkoholisani otac maltretirao maloletnog sina i ženu, sin zgrabio nož i IZBO GA!

Otac i sin su se potukli, a maloletnik je u jednom momentu zgrabio kuhinjski nož i njime naneo ocu više ubodnih rana.

Maloletnik iz Bosanske Krupe sinoć je u porodičnoj kući više puta nožem izbo svoga oca i naneo mu teške telesne povrede.

Do incidenta je došlo oko 23 sata, a prema rečima mladića, koji je prijavio i priznao napad, njegov otac je u alkoholisanom stanju fizički maltretirao njega i majku. Otac i sin su se potukli, a maloletnik je u jednom momentu zgrabio kuhinjski nož i njime naneo ocu više ubodnih rana, piše Avaz.ba

– Nad maloletnikom je sprovedena kriminalistička obrada u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa maloletnim osobama – saopšteno je iz MUP Unsko-sanskog kantona.

Maloletnik je osumnjičen za pokušaj ubistva, a istragu su proveli pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP USK po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter