Izvor:
12.01.2017 u 19:34
0

Ništa od pojavljivalja na inaguraciji Trampa: Američka ambasada nije dala vizu Dodiku!

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik nije dobio vizu za ulazak u Sjednjene Američke Države, saopštio je Kabinet predsednika RS.

Dodik je, kako se navodi, zahvalio za poziv koji je primio da učestvuje u svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsednika SAD-a Donalda Trampa i organizatore svečanosti obavestio da je, nažalost, morao da otkaže najavljeni dolazak jer svega nekolika dana pred put nije dobio vizu za ulazak u SAD.

Sam put iziskuje više dana za pripremu, a nedobijanje vize je onemogućilo da se iste blagovremeno učine”, stoji u saopštenju.

Dodik je uz zahvalnost preneo očekivanje da će se sa ljudima iz nove administracije predsednika Trumpa u najskorije vreme sresti i da odgađanje susreta iz navedenih razloga "neće sprečiti izgradnju konstruktivnijih odnosa i boljeg razumevanja“.

Ambasada SAD u Sarajevu odbila je najpre da Dodiku izda diplomatsu vizu a sada mu nije dala građansku vizu.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter