Izvor:
16.01.2017 u 19:52
0

Novi gaf predsednice Hrvatske: Da li će joj OVO sunarodnici oprostiti?

Kolinda Grabar Kitarović govorila je na svečanom prijemu povodom 25 godina međunarodnog priznanja Hrvatske i tada je pozdravila sve diplomate s kojima je "u to vreme" sarađivala, a portal Index.hr navodi da je to novi gaf hrvatske predsednice jer je tada imala samo 23 godine.

Hrvatski portal navodi da je ona 1992. godine imala 23 godine i bila studentkinja engleskog i španskog jezika na Filozofskom fakultetu. "Pozdravljam svakog hrvatskog diplomata i diplomatkinju s kojima sam imala čast raditi u to vreme, koji su se toliko zdušno borili za našu samostalnost i nezavisnost. Nisu to bila laka vremena", rekla je sinoć hrvatska predsednica.

Ali, prema njenoj biografiji, diplomirala je 1993. godine, kad je počela da radi u Ministarstvu spoljnih poslova. Kolinda Grabar Kitarović je pred predsedničke izbore u SAD izjavila: "Amerikanci će odlučiti ko će biti naš sledeći predsednik", i potom se ispravila rekavši "ovaj, njihov sledeći predsednik".

Tanjug
Foto: Facebook/KolindaGrabarKitarovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter