Izvor:
21.01.2017 u 18:38
0

Krvavi obračuni ne prestaju u CG: Ubijenog Podgoričanina bomba PREPOLOVILA, ranjenoj devojci morali da amputiraju nogu!

Nastavak krvavih mafijaških obračuna ozbiljno uplašio građane Crne Gore. Spekuliše se da je Đorđe Sekulović stradao zbog bliskosti sa Mariom Miloševićem.

Premijer Duško Marković, posle pogibije Podgoričanina Đorđa Sekulovića (30) u miniranom "reno meganu" i teškog ranjavanja njegove prijateljice Jelene Korać (31), izjavio je da je zadovoljan bezbednosnom situacijom u zemlji!

Da li ima pomaka u istrazi oko likvidacije Sekulovića, za sada nije poznato. Jedino što se zna je da je vešto postavljena paklena naprava izuzetne razorne moći i da je izbacila prepolovljeno telo mladića kroz krov automobila na pločnik. Da li daljinskim upravljačem ili telefonom, zasada nije poznato. Baš kao što nije poznato koja vrsta eksploziva je korišćena za likvidaciju mladića koji je crnogorskoj policiji bio poznat kao bezbednosno interesantna osoba.

Iz izvora bliskih istrazi juče se moglo čuti da je Sekulović stradao zbog bliskosti sa Mariom Miloševićem, koji je u bekstvu sa još dva lica, zbog sumnje da su na Cetiunju likvidirali Radomana Đuričkovića. Sumnja se da je Milošević tu likvidaciju "odradio" za jedan kotorski klan, ali se ubistvo Sekulovića ne dovodi u vezu sa ta dva klana, već isključivo za Miloševića koji ima bogatu kriminalnu prošlost.

Protiv njega je podneseno više krivičnih prijava – 2009. godine zbog razbojništva, ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, godinu dana kasnije. Te godine je protiv njega, Marija Miloševića koji je u bekstvu i pod poternicom da je počinio jednu likvidaciju na Cetinju i Gorana Bogdanovića, podnesena krivična prijava.

Sekulović je u zatvoru u Švedskoj proveo dve godine i pet meseci zbog šverca narkotika. Prošle godine je deportovan u Crnu Goru. Bio je osnivač sajta Potrčko.me, na kome je juče otkriveno da je blokiran odnosno da je na njemu osvanula poruka "Ćutanje je zlato". Dok neki to tumače kao svojevrsno upozorenje koje mu je bilo ostavljeno još 3. januara, IT stručnjaci kažu da je taj sajt prodat i da nema ni govora o tome.

Neki od prolaznika u centru Podgorice, kazali su da se u noći između srede i četvrtka primetili mladića i devojku koji su dugo sedeli u kolima. Čak se pojavila i priča da su se povremeno uključivala stop svetla, što ukazuje da je nesrećni mladić povremeno pritiskao kočnicu automobila parkiranog u blizini stana devojke sa kojom je bio drug od detinjstva.

U jednom trenutku začula se eksplozija koja je bila toliko snažna da je prava sreća da nije bilo još stradalih, jer je te noći dosta roditelja izvelo decu da posmatraju zvezde i zamišljaju želju uoči Bogojavljenja. Nije bilo oštećenih automobila parkiranih okolo, što dovoljno govori o sposobnosti napadača, koji su udarni mlaz usmerili na unutrašnjost automobila, posebno na mesto vozača.

“POTPIS“ ZLOČINCA

Kriminolog Velimir Rakočević kaže da je ovaj način likvidacije poznat je još od 90-ih godina, kada su ovakve eksplozivne naprave smatrane kao najsigurniji način egzekucije protivnika.

Novosti
Foto: Twitter/NewsYab

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter