Izvor:
24.01.2017 u 13:45
0

Osveta bivšeg ljubavnika: Pretukao ženu i ostavio je GOLU na ulici da se smrzne u centru Skoplja

Žena u godinama V.P. (52 ) sinoć je pronađena pretučena i polugola u centru Skoplja u Ulici Amintra Treći, prenosi Telegraf.

Pošto su pozvani policija i Hitna pomoć, žena je odvezena u Urgenti centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede i promrzline, zbog čega je zadržana na lečenju.

Pretučena žena je policajcima rekla da ju je njen bivši partner presreo i “pokupio”, i sa automobilom odvezao na poslednju autobusku stanicu u naselju Železara. Tu ju je prvo premlatio udarajući je po glavi i telu, a potom joj je strgao donji deo garderobe i veš, i tako polugolu izbacio na ulicu iako je temperatura u to vreme bila daleko ispod nule.

Pretučena i osramoćena žena je zaustavila prvi taksi, koji ju je dovezao do centra Skoplja, gde ju je preuzela ekipa Hitne pomoći.

Iz SUP Skoplja su saopštili da preduzimaju mere u pravcu pronalaženja čoveka koji je premlatio Skopljanku V. P.

Happytv.rs
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter