Izvor:
27.01.2017 u 22:56
0

Ko o čemu, Hrvati o Srbima: Izbacite Zvezdu iz Evrolige!

Umesto da im bude čast da jedan član ABA lige, u kojoj i sami učestvuju, na najbolji mogući način reprezentuje košarku sa ovih prostora, Hrvati na sav glas kukaju iz nedelje u nedelju i traže da se Crvena zvezda izbaci iz Evrolige.

Tamošnjim medijima, nesumnjivo, smeta sve što ima bilo kakve veze sa Srbijom, bilo da je reč o zastavi, pesmi ili nečem trećem, pa su tako osuli paljbu po navijačima crveno-belih posle duela sa Panatinaikosom.

Problem, navodno, predstavlja srpska zastava na kojoj piše Vukovar, a primedbi je bilo i zbog “šetalice” na kojoj su bila ispisana četiri slova “S”.

– Evroliga već tradicionalno okreće glavu od odvratnih provokacija Zvezdinih “delija” kojima nije strano veličanje četničkih popova i zločinaca. Srpski mediji pišu da zastavu s ćiriličnim natpisom Vukovar na trobojci nose momci iz Beograda, a ne kako su mnogi mislili navijači Zvezde iz Vukovara, kojih sigurno ima. I to nije sporno. sporan je transparent i sistematsko izrugivanje Gradu heroju (Vukovar) i svemu što je pretrpeo u srbočetničkom razaranju u domovinskom ratu. Isti transparent pojavio se nekoliko puta i na fudbalskim utakmicama srpske reprezentacije – piše portal “24sata.hr”.

I “večernji list” je imao svoje viđenje spektakla, kako ga mnogi u Evropi nazivaju, u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

– Sramotno! Opet provokacija iz Beograda. Ovo nije prvi put da beogradski navijači provociraju, no Evroliga, nažalost, zatvara oči pred tim. Da li je konačno došlo vreme da se kazne ovakvi ispadi? – zapitao se komentator ovog lista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter