Izvor:
07.02.2017 u 20:26
0

(Ne)rado ide Srbin u vojnike: SAMO 46 ODSTO SRBA BI IŠLO U RAT! (FOTO)

Na društvenim mrežama poslednjih dana veliku pažnju privukla je anketa u kojoj se od ispitanika tražilo da kažu da li bi u slučaju rata bez razmišljanja krenuli u odbranu zemlje.

Konačni podaci bili su, najblaže rečeno, šokantni jer oni koji su poslednjih meseci najviše grmeli i pretili nisu svoje mesto našli ni među 50, uslovno rečeno, najhrabrijih.

Jednako iznenađujuće predstavljaju rezultati ankete iz Maroka i malenog pacifičkog ostrva Fidži, gde bi se čak 94 odsto građana rado javilo na mobilizaciju.

Što se tiče ragiona, „najratoborniji“ su Kosovari sa 58 odsto, slede Bošnjaci sa 55 procenata, dok su Srbi u drugoj polovini tabele sa 46 odsto građana koji bi odmah krenuli u odbranu otadžbine.

Happytv.rs
Foto: Reddit/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter