Izvor:
09.02.2017 u 00:48
0

Kolinda se prisetila burne mladosti: NAJVIŠE VOLIM ŠATORE ZA DVOJE, KAD SE TELA GREJU!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posetila je danas vojni kamp u Udbini i vojnicima otkrila svoja iskustva iz boravka u šatoru!

Na pitanje novinara da li su joj proradili vojni instinkti kad je ušla u šator, odgovorila je potvrdno i dodala da je i sama spavala u šatorima u sklopu obuke.

– Ja sam spavala u šatoru, ali to je bio onaj veliki, američki, grejani. Jednu noć su nam isključili grejanje da vide kako ćemo reagovati rekla je Kolinda, uz opasku da su mali šatori, koji su na raspolaganju hrvatskim vojnicima jako dobri, jer su obloženi zaštitnom folijom.

Ipak, upozorila je i kako su puno bolji šatori za dvije osobe.

– Jako, jako dobro štite i drže temperaturu ovi naši, ali naravno da su ovi šatori koji su predviđeni za dve osobe puno bolji, jer ipak kad su dva ljudska tela i malo se greju, jeste ugodnije, i vi možete primetiti ulazi li kolega ili koleginica u fazu nekog smrzavanja – upozorila je Kolinda.

Informer
Foto: Twitter/NCYIGIT1907© ‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter