Izvor:
20.02.2017 u 23:16
0

Skandalozna izjava hrvatskog glumca: GOTOVINA JE ZA MENE HEROJ, IMAM TREMU ŠTO GA GLUMIM!

Kako piše HRT, poznati hrvatski glumac s aerodroma uputio pravo u HTV-ov studio gde je gostovao u emisiji "Volim nedelju".

Goran je tom prilikom rekao kako je "uzbuđen i vrlo emotivan oko ove uloge", prenosi "Jutarnji list".

– Cela priča vezana za film i seriju započela je 2006. godine kada je general završio u Hagu. Svi smo bili frustrirani time te sam tada počeo da pričam s Tončijem da snimimo film koji bi, u nekoj mojoj naivnoj želji, pomogao njegovom oslobađenju. Imam strašnu tremu. Najveću tremu u životu, on je za mene heroj i bojim se da nešto ne napravim krivo ili loše – rekao je holivudski glumac očigledno ne mareći za zločine koji se njegovom "heroju" stavljaju na teret.

On je dodao i da se veseli radu sa režiserom Vrdoljakom jer je i sam bio glumac pa "tačno zna kako da se postavi kao redatelj".

U razgovoru se dotakao i aktualne političke situacije u SAD-u te rekao da ne podržava Trampa jer želi da uništi sve što je postignuto po pitanju zaštite životne sredine.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Gotovina.jpg?m=1479400672

Snimanje filma i televizijske serije "General" o životnom putu hrvatskog generala i nekadašnjeg pripadnika Legije stranaca Anta Gotovine u produkciji "Kiklop filma" i u režiji Antuna Vrdoljaka počinje 20. februara.

U naslovnoj ulozi je Goran Višnjić, a glumačku ekipu čine Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec, Borko Perić, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Boris Svrtan, Zrinka Cvitešić…

Gotovina je prvobitnom presudom Haškog suda dobio 24 godine zatvora zbog učešća u udruženom zločinačkom poduhvatu tokom proterivanja Srba i spaljivanja njihovih kuća i imanja. Odluka je bila jednoglasna.

Onda je odlukom dva prema jedan u žalbenom postupku oslobođen, a odluka veća kojim je predsedavao Teodor Meron smatra se najkontroverznijom od formiranja tog suda.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/GOTOVINA_620x0.jpg?m=1478860057

Pre početka operacije "Oluja" na Brionima je održan sastanak političkog i vojnog vrha Hrvatske, a u audio-zapisu, kao i u stenogramu, jasno se vidi i čuje direktiva tadašnjeg predsednika Hrvatske i komandanta oružanih snaga Franje Tuđmana:

– Srbima zadati takav udarac da oni, praktično, nestanu – rekao je tada Tuđman.

foto: Goran Višnjic/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter